Bibliotecă la Școala din Comăna de Jos


Colectivul Școlii Gimnaziale din Comăna de Jos lansează un apel către locuitorii comunei și ai zonei de a contribui cu cărți la formarea unei biblioteci în cadrul instituției de învățământ.

O parte din fondul de carte pentru bibliotecă deja a fost adunată, dar biblioteca nu este încă formată. Astfel, este rugată să facă donație de cărți orice persoană care are această posibilitate.

,,Suntem aproape de a îndeplini o dorință a copiilor, a profesorilor şi a părinților, într-un cuvânt, a întregii comunități – de a realiza biblioteca școlii. Am primit donații de cărți din partea oamenilor cu suflet mare, iar de la World Vision România am primit cărți şi câteva rafturi, dar mai avem nevoie de cărți pentru a ne completa biblioteca. Venim cu următoarea rugăminte către dumneavoastră, celor care vreți să ne ajutați: pentru îndeplinirea acestei dorințe, dacă aveți cărți pe care doriți să le donați, le primim cu drag, iar elevii se vor bucura de ele şi promitem că le vor citi. Vă mulțumim!”, au transmis cadrele didactice de la Școala Gimnazială din Comăna de Jos.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.