Biserică penticostală în Victoria?


Consiliul Local Victoria a primit o solicitare de a pune la dispoziţie, pentru o comunitate de penticostali, un loc pentru ridicarea unui lăcaş de cult.1dsc_0042

Un localnic a transmis în acest sens o cerere către Legislativul oraşului prin care solicită terenul ,,din spatele firmei CMT Construct SRL”, pentru ridicarea unei biserici penticostale.

Cererea lui Ilie Tâmplaru va fi discutată în şedinţa ordinară a Consiliului Local Victoria din data de 27 iunie 2019.

Tot atunci va fi dezbătută şi cererea preotului Ivan Sebastian Nicolae, paroh la Biserica ortodoxă din satul Luţa, protopopiatul Făgăraş, de acordare a unui ajutor financiar din bugetul oraşului Victoria care să acopere o parte din cheltuielile de restaurare făcute în ultimii ani la acest lăcaş de cult.

,,În ultimii doi ani de zile, Biserica a trecut printr-o serie de lucrări de restaurare. În parohie mai sunt 25 de familii de credincioşi, costurile acestor lucrări sunt foarte mari, iar parohia nu dispune de aceste fonduri. Vă rugăm respectos a ne acorda un sprijin financiar în vederea acoperirii unor cheltuieli”, se arată în cererea preotului Ivan.

Foto biserica penticostală: arhivăLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.