Bronz pentru Laurențiu Tătaru la Campionatul Național de Culturism


Sportivul din Șercaia, care se antrenează la Făgăraș, a participat anul acesta la Campionatul Național de Culturism. Competiția a avut loc în perioada 15-19 mai, la Cluj Napoca, iar Laurențiu Tătaru a concurat la masters (50-54 ani), la categoria Body Building Classic.

La finalul concursului, Laurențiu se afla pe podium, acolo unde a urcat grație medaliei de bronz castigate.

,,Anul acesta a fost un concurs numeros la masters, au venit sportivi foarte bine pregătiți, iar nivelul a fost unul foarte ridicat. Se datorează faptului că România este campioană europeană la cultursim. Se mai datorează și domnului președinte al Federației Române de Culturism, Toncean Gabriel, care a popularizat enorm acest sport și a ridicat standardele”, a precizat Laurențiu Tătaru.

Sportivul, în vârstă de 51 de ani, face culturism de la vârsta de 18 ani. În palmaresul său se regăsesc un loc III la Campionatul Național de Culturism, 6 locuri II la același campionat, un titlu de campion național în anul 2015, precum și un loc V la Campionatul Balcanic din anul 2016, care a avut loc atunci în România la Reghin. La toate acestea se mai adaugă și recentul loc III obținut la Campionatul Național de Culturism de la Cluj.

,,Mă antrenez de trei ori pe săptămână, merg la sală luni, miecuri și vineri și fac câte o oră și jumăate de sală. Nu am și nu am avut niciodată un antrenor personal. Ocazional m-am mai sfătuit cu Vlad Pihuriac de la Iași, un culturist de talie internațională”, declara Laurențiu Tătaru înaintea acestei competiții. Laurențiu a participat la campionat din partea unui club din Târgu Mureș.

Pe lângă activitatea sportivă, Tătaru este cadru didactic de filosofie și logică la două licee din Făgăraș: Colegiul Radu Negru și Colegiul Doamna Stanca. El este absolvent de două facultăți: filosofie și psihologie.

Următorul concurs la care și-a anunțat participarea este Cupa României la Culturism, care va avea loc în toamnă la Sibiu.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.