Caravana SMURD și Centrul Mobil de instruire a populației pentru situații de urgență ajung la Făgăraș pe 1 aprilie. ,,Haideți să oferim celor de lângă noi o șansă în plus”


Caravana SMURD ,,Fii Pregătit” și Centrul Mobil de instruire a populației pentru situații de urgență vor fi prezenta sâmbătă, 1 aprilie, în fața Cetății Făgăraș.

Pompierii făgărășeni sărbătoresc atunci 5 ani de la înființarea Poligonului de Antrenament și Pregătire de Specialitate din Făgăraș, iar cu această ocazie se va organiza un eveniment în fața Cetății Făgăraș, începând cu ora 10.00.

,,1 aprilie 2023, pentru ISU Brașov nu este Ziua Păcălelii. Acum 5 ani, se înființa Poligonul de Antrenament și Pregătire de Specialitate Făgăraș.

Prin urmare, vom celebra acest eveniment împreună cu cetățenii din municipiul Făgăraș, începând cu ora 10:00, în zona cetății, printr-un manifest pentru viață. Alături de noi se vor regăsi Caravana SMURD ,,Fii Pregătit’’ și Centrul Mobil de instruire a populației pentru situații de urgență, cele 2 „laboratoare” care, prin devotamentul colegilor noștri, pompieri și voluntari, transformă oamenii curioși în parteneri salvatori. Haideți să oferim celor de lângă noi o șansă în plus!”, au spus reprezentanții ISU Brașov.

Personalul I.S.U. Braşov va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea  primului ajutor în situații de urgență. Cursurile oferite vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii – și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.