Sâmbătă seara sunteți invitați în fața Casei de Cultură, pentru a marca ,,Ora Pământului’’


A 17-a ediţie a Earth Hour (Ora Pământului), cea mai mare acţiune voluntară de mediu din istorie, are loc sâmbătă, 25 martie, în intervalul orar 20:30 – 21:30, când oameni, instituţii şi companii de pe tot globul vor stinge lumina și se vor uni pentru a oferi o oră din timpul lor pentru planetă, a anunţat, miercuri, WWF România.

La Făgăraș, Ora Pământului va fi marcată prin două evenimente.

Alternaship, o navă spațială condusă prin sunete. Această activitate face parte din programul interactiv de învățare și are scopul de a explica noțiunile schimbării climatice, reciclării și a utilizării excesive a resurselor.

Bike Cinema – cinematograful pe bicicletă, energia electrică necesară pentru proiector, sistem de sunet și notebook este produsă prin puterea mușchilor persoanelor care pedalează cele zece biciclete conectate la generatoare.

Aceste evenimente sunt destinate deopotrivă adulților și copiilor și vor avea loc sâmbătă, 25 martie, în fața Casei Municipale de Cultură, în intervalul orar 20.30 – 21..30.

Evenimentul Earth Hour a fost organizat, pentru prima dată, pe data de 31 martie 2007, la Sydney, când două milioane de oameni şi peste 2.100 companii din oraşul australian au stins lumina timp de o oră, demonstrând astfel preocuparea faţă de una dintre cele mai mari probleme actuale: schimbarea accelerată a climei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.