Câți făgărășeni s-au vaccinat de la 1 martie împotriva Covid


  • Până în prezent, la Făgăraș a fost deschis un centru de vaccinare. Inițial, acesta a fost amplasat în sala de sport a Liceului Teologic Ortodox ,,Sf. Constantin Brâncoveanu”, însă, de o săptămână, centrul de vaccinare a fost mutat la clinica din cartierul 13 Decembrie.

Potrivit datelor obținute de la DSP Făgăraș, de la 1 martie și până astăzi s-au imunizat peste 2.400 de făgărășeni. Dintre aceștia, 656 au primit și a doua doză de vaccin.

Astfel, la centrul de vaccinare de la sala de sport a Liceului Teologic au fost vaccinați, de la 1 martie, 2076 de făgărășeni cu Pfizer, Moderna și Astra Zeneca. Cu Pfizer au fost imunizați cu prima doză 1296 de persoane, iar a doua doză au primit-o 450 de făgărășeni. Cu Moderna au fost imunizați, tot de la 1 martie, 4 persoane cu prima doză și alte 206 cu a doua doză. De asemenea, cu Astra Zeneca au fost imunizate cu prima doză 120 de persoane.

După mutarea centrului de vaccinare la clinica din 13 Decembrie au fost imunizate 342 de persoane cu vaccinul Pfizer.

În cazul în care o persoană nu se poate prezenta la vaccinare din motive de sănătate, aceasta trebuie să anunțe centrul de vaccinare pentru o eventuală reprogramare.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.