Ce înseamnă Tehnica calculului soroban. La Genius Academy Făgăraș se fac înscrieri, prima oră este gratuită!


  • Centrul de dezvoltare a inteligenței pentru copii Genius Academy Făgăraș îi așteaptă pe cei dornici la o oră gratuită!

Un loc genial pentru copiii făgărășeni face, din nou, înscrieri. Genius Academy Făgăraș a dat startul înscrierilor pentru noi grupe de copii. Iar prima oră este gratuită!

Genius Academy Făgăraș  îi ajută pe copii să își dezvolte abilitățile intelectuale, prin metoda Soroban și aritmetică mintală. De asemenea, îi ajută să își dezvolte abilități, precum puterea de concentrare, viteza de procesare a informației, flexibilitatea, imaginația, creativitatea, disciplina și încrederea în forțele proprii.

Tinerii făgărășeni vor participa la cursuri de Soroban și Aritmetică mentală și Citire rapidă și memorare creativă.

Tehnica calculului soroban

Sorobanul este o tehnică de calcul japoneză, care ajuta dezvoltarea echilibrată a creierului la copii. Metoda dezvoltă ambele emisfere cerebrale, cu precădere emisfera dreaptă, responsabilă cu imaginația, intuiția. Încă de la primele ședințe se pot observa modificări la nivelul creierului pentru copii. Prin proiectarea mentală a abacului japonez, creativitatea și imaginația copiilor se dezvoltă semnificativ. Creșterea capacităților de concentrare, stimularea atenției și o mai mare viteză de procesare și analiză a informațiilor sunt beneficii certe și foarte utile ale metodei, mai ales în cazul copiilor care petrec multe ore în fața calculatorului și au dificultăți în a se concentra la școală. Prin calcule repetate și operații artimetice de bază, se stimulează creșterea capacității de memorare și dezvoltarea gândirii logice și bine structurate. Metoda dezvoltă și abilități importante pentru viața de zi cu zi, cum ar fi încrederea copiilor în forțele proprii, prin faptul că aceștia ajung să efectueze mental, rapid și corect, calcule complexe. Se dezvoltă dexteritatea, se cultivă răbdarea și anumite competențe pentru viață și carieră, precum capacitatea de a face mai multe lucruri simultan, disciplină și autocontrol, capacitatea de a gestiona în mod corect timpul. Inițial, copiii învață tehnica calculului soroban, apoi trec la calculul imaginar, care este partea cea mai complicată și importantă a cursului.

Programul centrului:

marți, miercuri, joi și vineri, între orele 14.00 – 20.00; sâmbătă, între orele 09:30 – 18:30.

Strada Școlii, nr. 33, Făgăraș.

WhatsApp: +40 729 794 516

www.genius-academy.ro

Abonamente: (click pe poză pentru a se mări)

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.