O primăvară plină de evenimente la Genius Academy Făgăraș. Oră gratuită pentru copii


  • Această primăvară va fi una plină de evenimente la Genius Academy Făgăraș.
  • Centrul de dezvoltare a inteligenței pentru copii îi așteaptă pe cei dornici la o oră gratuită!

O primăvară plină de evenimente la centrul de dezvoltare a inteligenței pentru copii – Genius Academy Făgăraș. Toți copilașii care doresc să afle mai multe lucruri despre acest loc genial beneficiază de o primă oră gratuită.

Și în luna aprilie, tinerii făgărășeni vor participa la cursuri de Soroban și Aritmetică mentală și Citire rapidă și memorare creativă.

Pe lângă aceste activități, reprezentanții centrului au pregătit și alte evenimente. Astfel, pe 18 aprilie se va organiza Ziua Pământului. Pe 27 aprilie va avea loc un atelier cu tema – Paștele.

De asemenea, la începutul verii, pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, va avea loc evenimentul Ziua porților deschise. Cu această ocazie, reprezentanții centrului vor organiza și o petrecere, dar și o oră gratuită, unde doritorii vor avea mai multe lucruri despre cursurile la care pot participa.

Și, poate cel mai așteptat eveniment la Genius Academy Făgăraș – între 8 și 12 iulie va avea loc tabăra de vară. Aici, tinerii sunt invitați să se alăture într-o călătorie extraordinară de descoperire, distracție și învățare la tabăra IKIGAI. Ce veți găsi în tabără? Ikigai, curs de soroban și anzan, tehnica Origami, cultura Ceaiului – element japonez. Vor fi maxim 10 copii pe grupă, cu vârste între 6 și 11 ani, iar prețul pentru această tabără este de 400 de lei. Prețul include toate materialele necesare, ceai și gustări.

Despre Genius Academy

Genius Academy Făgăraș și-a deschis porțile în 25 februarie 2023. Cu o capacitate de 12 grupe, a câte 9 copii pe grupă, Genius Academy Făgăraș își așteaptă în continuare micile genii să se înscrie la cursuri.

Copiii sunt întâmpinați de un profesor specializat, cu pregătire pentru două cursuri, anume Soroban și aritmetică mintală și Citire rapidă și memorare creativă. La cursul Soroban și Aritmetică mentală, copiii învață cu pași clari și simpli calculul soroban și calculul imaginar cu numere mari, adunări, scăderi, înmulțiri și împărțiri. Iar la cursul Citire rapidă și memorare creativă se dezvoltă, cu ajutorul mai multor tehnici, viteza de citire și capacitatea de memorare a textelor citite.

Construiește un viitor mai bun pentru copilul tău

Pentru a te convinge de rezultatele cursurilor, puteți veni cu cei mici la o oră demonstrativă gratuită, pentru a vedea exact ceea ce se face la centrul Genius Academy Făgăraș. Cursurile au câte 10 nivele de dezvoltare, care se întind pe parcursul a 2 – 5 ani, în funcție de capacitățile fiecărui copil.

Predarea are loc în grup, până la 8/9 copii pe grupă, din același segment de vârstă. Lecțiile se desfășoară o dată sau de două ori pe săptămână, câte una sau două ore, în funcție de abonamentul pentru care se optează.

Programul centrului:

marți, miercuri, joi și vineri, între orele 14.00 – 20.00; sâmbătă, între orele 09:30 – 18:30.

Strada Școlii, nr. 33, Făgăraș.

WhatsApp: +40 729 794 516

www.genius-academy.ro

Abonamente: (click pe poză pentru a se mări)

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.