Ce proiecte au consilierii locali pe ordinea de zi de astăzi. Şedinţă cu ghinion? 13 septembrie, 13 proiecte…


Luni, 13 septembrie, de la ora 18.00, este programată o şedinţă extraordinară a Consiliului Local.

Iată cele 13 proiecte de hotărâre care se vor regăsi în mapele lor:

 

1.    Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Municipiului Făgăraş pe anul 2021.

2.    Proiect de hotărâre privind înfiinţarea Serviciului Public pentru Administrarea şi Exploatarea Pieţei Agroalimentare, a Bazarelor, Târgurilor şi Oboarelor, a Grupurilor Sanitare Publice în Municipiul Făgăraş, aprobarea Studiului de oportunitate, aprobarea Caietului de sarcini şi a Regulamentului Serviciului Public pentru Administrarea Pieţelor Agroalimentare, a Bazarelor, Târgurilor şi Oboarelor, a Grupurilor Sanitare Publice în Municipiul Făgăraş precum şi a formei de gestiune.

3.    Proiect de hotărâre privind delegarea prin concesiune a gestiunii serviciului public pentru administrarea şi exploatarea pieţei agroalimentare, a bazarelor, târgurilor şi oboarelor, a grupurilor sanitare publice în Municipiul Făgăraş, către S.C. Pieţe, Târguri şi Oboare S.R.L. Făgăraş, prin atribuire directă.

4.    Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al doamnei ALDEA IULIANA, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

5.    Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului BUTUNOIU NICOLAIE, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

6.    Proiect de hotărâre privind hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului CLONŢ DAN-VALENTIN, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

7.    Proiect de hotărâre privind hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al doamnei CRĂCIUN MONICA, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

8.    Proiect de hotărâre privind hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului CUPU LUCIAN, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

9.    Proiect de hotărâre privind hotărâre privind^constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului GAVRILĂ DAN-DIONISIE, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

10.    Proiect de hotărâre privind hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului LUDU AUREL CRISTIAN, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

11.    Proiect de hotărâre privind hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al doamnei PAICU CORNELIA-CRISTINA, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

12.    Proiect de hotărâre privind hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al doamnei POLMOLEA CORINA-CORNELIA, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

13.    Proiect de hotărâre privind hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului ŞTIRBU COSMIN GHEORGHE, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.