Cerbul de Aur 2019 este posibil să fie organizat pe Arena Ion Ţiriac


Ediţia din acest an a Festivalului ,,Cerbul de Aur” s-ar putea să fie organizată pe Arena Ion Ţiriac din Braşov. În  mod tradiţional, până în prezent, concursul muzical s-a desfăşurat în Piaţa Sfatului.  nul acesta.  Potrivit brasovultau.ro, organizatorii vor să facă o simulare şi pentru o altă locaţie: Arena Ţiriac. Perioada propusă: 22 – 26 august 2019! cerbul de aur

Deja o delegaţie din TVR, formată din preşedintele-director general Doina Gradea, directorul festivalului, Smaranda Vornicu şi managerul de proiect, Otilia Iancu, s-a întâlnit miercuri, 3 aprilie 2019, cu primarul George Scripcaru, pentru o primă discuţie oficială referitoare la acest subiect.

Edilul George Scripcaru a fost cel care a solicitat conducerii TVR să ia în calcul şi un alt loc pentru organizarea Cerbului, respectiv Arena Ion Ţiriac. Aici a avut loc deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European, în 2013.

Pe lângă bugetul alocat de TVR, şi Consiliul Judeţean Braşov a prevăzut în buget suma 550.000 de lei pentru acest festival, sumă identică cu cea de anul trecut.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.