Conferința „STAR, sunt tânăr activ rom“, 23-25 noiembrie


 

intalnire predealLa finalul lunii noiembrie, la Predeal, va avea loc Conferința „STAR – sunt tânăr activ rom“, ediția a II-a.

Acțiunea, organizată de Asociația Partida Romilor Pro Europa, presupune întâlnirea a 24 de tineri din județele Brașov, Covasna, Mureș și Sibiu, în Predeal, în perioada 23-25 noiembrie.

Acțiunea are ca scop întărirea capacității organizaționale a Asociației, precum și dezvoltarea participanților în domeniile administrației publice, educație, voluntariat și comunicare.

În cadrul întâlnirii vor participa lectori în domeniile menționate anterior, precum și un reprezentant al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

„Organizăm a doua ediție a Conferinței STAR, în cadrul căreia am invitat 24 de tineri din regiunea Centru a României și avem ca obiectiv dezvoltarea capacităților acestora în domeniile administrație publică, educație, voluntariat și comunicare. Sperăm, cu această ocazie, să promovăm tinerii romi în tot ceea ce înseamnă implementarea activităților și obiectivelor Asociației Partida Romilor“, ne-a declarat Ionuț Androne, președinte Asociația Partida Romilor Pro Europa Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.