Consilierii locali se întâlnesc astăzi, la ora 10.00. Vezi ce vor discuta!


Consilierii locali au fost convocați astăzi, 4 octombrie, la ora 10.00, la o ședință extraordinară, pentru a vota trei proiecte de hotărâre.

Iată care sunt acestea:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Municipiului Făgăraș pe anul 2023.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării imobilului teren intravilan- pășune, proprietatea Municipiului Făgăraș – domeniu privat, situat în Făgăraș, Șoseaua Hurezului, în suprafață de 82.136 mp, înscris în CF nr. 103998 Făgăraș, în 2 loturi, in vederea construirii unei autobaze în cadrul proiectului aflat în parteneriat cu ADR Centru “Sprijin la nivelul Regiunii Centru pentru pregătirea de proiecte fmațate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniile mobilitate urbană, regenerare urbană, centre de agrement/baze turistice (tabere școlare) infrastructură și servicii publice de turism, inclusiv obiectivele de patrimoniu cu potențial turistic și infrastructură rutieră de interes județean, inclusiv variante ocolitoare și/sau drumuri de legătură” cod SMIS 143410.

3. Proiect de hotărâre privind majorarea salariilor de baza pentru asistenții personali ai persoanelor cu handicap conform HG nr. 900/2023.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.