Copiii de la CSM Făgăraș sunt în drum spre București la meciul de fotbal România-Norvegia


42 de copii de la CSM Făgăraș împreună cu 4 antrenori sunt în drum spre București! Aceștia se vor afla în această seară pe Arena Națională, acolo unde vor juca tricolorii în meciul cu Norvegia, de la ora 21.45. Meciul va fi transmis de Pro Tv.

Tinerii fotbaliști făgărășeni nu sunt singurii care vor fi în tribune la meciul de diseară. Alături de ei vor fi alți 26.000 de copii din toată țara. Tocmai din acest motiv se încearcă și un record modial, de copii spectatori prezenți la un meci de fotbal. Copii făgărășeni au sub 14 ani, întrucât aceasta a fost condiția Federației Naționale de Fotbal. Copiii vor primi din partea Federației un suc și un sanndviș și vor avea posibilitatea unică să meargă pe Arena Națională, alături de alți 26.000 de copii din toată țara.

Sportivii făgărășeni s-au aflast la autocar la ora 14.00, iar pe stadion vor flutura și un baner: CSM Făgăraș este alături de echipa națională a României! De menționat este faptul că Naționala României a fost sancționată de UEFA să joace cu porțile închise partida de pe teren propriu împotriva Norvegiei, după mai multe abateri. Se pare că participarea elevilor din România la acest meci va doborî un nou record mondial cu privire la numărul de participanți până în 14 ani care participă la un meci de fotbal între reprezentativele a două țări, în cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.