Copiii de la Școala din Hârseni s-au mobilizat să adune gunoaiele din comună, în cadrul campaniei ,,Let’s Do It, România”


Și comuna Hârseni a participat, în acest sfârșit de săptămână, la campania națională de curățenie ,,Let’s Do It, România”.

Chiar dacă spiritul civic al unor locuitori ai comunei Hârseni lasă de dorit, dovadă sunt gunoaiele aruncate la întâmplare, zeci de voluntari s-au mobilizat, sâmbătă, 17 septembrie, în cadrul campaniei ,,Let’s Do It România!”.

Copiii de la Școala din Hârseni au încercat să schimbe în bine fața comunei și au colectat multe deșeuri aruncate la întâmplare.

,,De Ziua Națională de Curățenie,,Les’t Do it, Romania” acționăm pentru un mediu mai bun, mai curat și mai sigur pentru noi! Fiecare gest de bine, fiecare acțiune proactivă schimbă comunitatea, societatea și țara în care trăim! Mulțumim tuturor elevilor și colegilor care au participat la această activitate!”, au spus reprezentanții instituției școlare din Hârseni.

Atunci când aruncă gunoaiele la marginea localității sau pe albia pârâurilor, locuitorii ar trebui să se gândescă la faptul că degeaba îşi fac curat în locuinţa sau împrejurul acesteia dacă nu duc gunoiul acolo unde trebuie“, au spus voluntarii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.