Costumele din materiale reciclabile, premiate


salco serv eveniment 4Reciclarea este cel mai important proces pentru a păstra mediul înconjurător curat şi fără deşeuri. Din acest motiv, societatea Salco Serv a organizat vineri, 11 mai, la Casa de Cultură, un concurs deosebit, la care au participat mai multe școli din oraș. Totul sub sloganul „Un nou început, ecologie și colectare selectivă“.

salco serv eveniment2Elevii au avut ocazia să își prezinte costumele din materiale reciclabile realizate chiar de ei sau desenele, tema principală fiind ecologia.

salco serv eveniment lauraNe bucurăm că, datorită acestei noi campanii „Un nou început, ecologie și colectare selectivă“, instituțiile de învățământ din Făgăraș au răspuns afirmativ invitației noastre. Am organizat și concurs între elevii claselor I-IV, care au realizat desene, între copiii claselor gimnaziale, care și-au pus imaginația la contribuție și au realizat costume din materiale reciclabile. Iar elevii de liceu prezintă mai multe filmulețe despre cât de importantă este colectarea selectivă. Pentru noi, ca și instituție, este foarte importantă această familiarizare cu acest sistem de colectare selectivă, mai ales în rândul tinerilor, pentru a fi responsabili și a se bucura de un mediu cât mai curat“, ne-a spus Laura Ramba, reprezentat Salco Serv Făgăraș.

salco serv eveniment1Cele mai frumoase și ingenioase costume, dar și cele mai frumoase filmulețe și desene realizate de elevi au fost premiate de către un juriu.

salco serv evenimentTinerii au primit “Diplomă de Merit”, dar și diverse materiale de informare, educare și conștientizare a importanței reciclării și colectării selective.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.