Cum se mai simte Alessia: „Încet-încet rănile se vindecă!“


 

Spitalul Grigore Alexandrescu, București

Spitalul Grigore Alexandrescu, București

Vești foarte bune vin de la Spitatul Grigore Alexandrescu din București: Alessia se simte tot mai bine, iar doctorii sunt optimiști în ceea ce privește însănătoșirea micuței.

Mama fetiței ne-a spus că miercuri ea va fi operată, însă doctorii i-au spus să nu își facă probleme. Alessia se va face bine și va veni cât de curând acasă!

Doctorii ne-au spus că mergem încet-încet spre bine. Începe să aibă și mâncărimi pe unele părți ale corpului care sunt mai puțin afectate. Febra mai face doar de 2 ori pe zi, sonda i-a fost dată jos. Trebuie să avem răbdare multă, așa ne-au spus cei de aici. Dar se va face bine! Miercuri va intra în operație, iar medicul ne-a spus să nu ne facem griji. Doamne-ajută să iasă cu bine!“, ne-a spus mama Alessiei, Cristina Șerban.

Mama mulțumește tuturor care se gândesc la fetiță și celor care au donat din puținul pe care îl aveau. Ne-a spus că banii îi va folosi atunci când micuța va ieși din spital și se va întoarce acasă.

Îi vor trebui multe lucruri după externare. Nici nu știu cum să vă mulțumesc pentru tot ajutorul dat! Mulțumesc celor care au donat bani la Grădinița Pinochio, mulțumesc celor care au donat în cont“.

Puteți dona în continuare pentru Alessia AICI – RO61BRDE080SV43682660800 – cont deschis la BRD Făgăraș.

De asemenea, cadrele didactice de la Grădinița Pinochio au pus, în incinta instiutției de învățământ, o cutie unde făgărășenii cu inimă pot dona.

Alessia vă mulțumește fiecăruia în parte!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.