Cupa ,,Moş Craciun” la tenis de masă


40 de elevi s-au întrecut sâmbătă la tenis de masă, un sport care capătă tot mai multă notorietate la Făgăraş. La Colegiul Naţional ,,Radu Negru” a avut loc cea de-a doua ediţie a Cupei ,,Moş Crăciun” la tenis de masă, organizată de Clubul Sportiv Municipal Făgăraş, în colaborare cu această instituţie de învăţământ.

La competiţie au participat atât băieţi, cât şi fete, din Braşov, Sibiu şi Făgăraş.

Faptul că tenisul de masă îşi are fieful lui la Făgăraş se vede după câştigătorii competiţiei. Cei mai mulţi dintre copiii care au urcat pe podium sunt făgărăşeni, antrenaţi la CSM Făgăraş de profesorul Cătălin Ivan.

La băieţi, locurile 1 şi 3 la categoria 14-16 ani au fost luate de făgărăşeni, respectiv Vizoli Alexandru şi Gherghel Cristian. La categoria 12-14 ani, tot un făgărăşean a luat locul 2, respectiv Boac Mihail.

La fete, poziţiile 2, 3 şi 4 au fost ocupate de eleve din Făgăraş, adică Groza Sophia, Biliboacă Adriana şi Şerb Sandra.

Profesorul Cătălin Ivan le-a adus mulţumiri, în organiuarea concursului, Asociatiei Clubul de turism şi ecologie Transmont, Colegiului National ,,Radu Negru” si Clubului Sportiv Municipal Făgăraş.

Fiecare sportiv a primit de la Moş Crăciun, indiferent de performaneţele din concuzrs, o pungă cu dulciuri, diplome şi medalii.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.