De luni, 12 octombrie, se va furniza căldură în sistem centralizat. Ce se întâmplă cu asociațiile de proprietari care nu au semnat contractele?


Furnizorul centralizat de termie din orașul nostru, SPAET Făgăraș, anunță că la începutul săptămânii viitoare va porni căldura la blocurile din municipiu. Vor beneficia de furnizarea agentului termic blocurile în care asociațiile de proprietari au încheiat contracte cu SPAET Făgăraș.

,,Am încărcat reţelele ca să putem face probe și revizii și ne pregătim ca de luni, 12 octombrie, să pornim căldura. Față de ani trecuți, însă, trebuie să spunem că unii vor avea căldură, iar alții nu și asta pentru că unii președinți de asociații au refuzat să semneze contracte cu Serviciul de termoficare. Acest Serviciu s-a înființat la 1 martie 2020 și de atunci și până în prezent am încercat pe toate căile să îi facem pe președinții de asociații să înțeleagă că ei sunt cei care trebuie, potrivit legii, să semneze contractele pentru furnizarea agentului termic, nu proprietarii apartamentelor în mod individual. În ultimele două săptămâni au venit foarte mulți făgărășeni să ne ceară să pornim căldura în blocul lor și le-am explicat că totul ține de președintele lor. În momentul în care acesta ne aduce contractul semnat, blocurile care fac parte din asociația respectivă vor primi căldură”, a explicat directorul Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică în Sistem Centralizat, Ciprian Țețiu.

De asemenea, zilele trecute s-a început furnizarea agentului termic de către SPAET Făgăraș și pentru grădinițele, școlile și liceele care aparțin de sistemul centralizat.

 

 

 

 

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.