Două poduri vor fi reabilitate complet, la Comăna


  • Două poduri din localitatea Comăna de Jos vor fi reabilitate complet în acest an. Asta după ce anul trecut acestea au fost luate de apele învolburate.

Potrivit edilului comunei Comăna, Viorel Grusea, cele două poduri vor fi reabilitate complet cu suma de 3 milioane de lei. Aici va intra și modernizarea drumului forestier.

,,În vara anului trecut au fost inundații mari în Comăna și apele au luat două poduri cu totul, n-a mai rămas aproape nimic din ele. A ieșit Valea Comănii cum n-a mai ieșit niciodată. Am chemat ISU, SEGA, Prefectura Brașov. A fost formată o comisie, aceasta a făcut evaluarea și, în urma acesteia, a fost aprobată suma de 3 milioane de lei. Aici intră reparația celor două poduri, modernizarea drumului forestier de 1 km și refacerea a cinci podețe pe acest drum forestier. Acum suntem pe platforma SICAP cu întocmirea documentației. Vom pune, apoi, lucrarea tot pe platformă, iar firma câștigătoare se va apuca, apoi, de treabă. Sperăm cât mai curând”, a adăugat primarul comunei Comăna, Viorel Grusea.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.