În Făgăraș se mai deschide un centru de vaccinare, în zona 13 Decembrie. Tot acolo se mută și primul centru


8 noi fluxuri de vaccinare sunt operaţionale, pentru imunizarea împotriva Covid cu Pfizer/BioNTech. Dintre acestea, 3 sunt în municipiul Braşov (1 la CATTIA şi 2 la Sala Sporturilor), în timp ce restul sunt în Predeal, Prejmer, Moieciu, Făgăraş. Vaccinarea efectivă a persoanelor programate se va realiza începând de marţi, 23 martie a.c.
Reamintim că programarea se poate realiza atât online în platformă, cât şi telefonic în Call Center, la numărul 021.414.44.25, dar pe liste de aşteptare. Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de aşteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma şi să se programeze în termen de 24 de ore.

foto: alephnews.ro

Aproape 21.000 de persoane, imunizate deja în judeţ
70.609 doze de vaccin împotriva Covid au fost administrate, până acum, în total, în centrele de vaccinare din judeţ, potrivit bzb.ro. Dintre acestea, 20.959 sunt doze de rapel (a doua administrare). S-au raportat 101 cazuri de efecte adverse, nici unul sever, conform aceleiaşi surse. Pe de altă parte, potrivit datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică, până ieri au fost distribuite centrelor de vaccinare din judeţ, în total, 56.561 doze vaccin Pfizer, 5.530 doze vaccin Moderna şi 14.260 doze vaccin AstraZeneca.

Aproape 40.000 de doze de vaccin de la Pfizer, aşteptate, azi, la Depozitul regional Braşov
39.780 doze de vaccin împotriva Covid, de la Pfizer, sunt aşteptate să ajungă, azi, în Centrul Regional de Depozitare Braşov. Noile doze fac parte dintr-un nou lot, de 345.150 de doze de vaccin care intră în România, potrivit autorităţilor. De la centrul braşovean, mai apoi, serurile vor fi împărţite în judeţele din regiunea centru, în funcţie de solicitări.

Unde sunt noile fluxuri pentru imunizarea cu Pfizer
– 1 flux în municipiul Braşov, la CATTIA, str. Institutului, nr. 35;
– 2 fluxuri în municipiul Braşov, la Sala Sporturilor, bd. Gării, nr. 21;
– 1 flux în oraşul Predeal, la sediul Primăriei, bd. M. Săulescu, nr. 127;
– 1 flux în comuna Prejmer, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale Prejmer, str. Şcolii, nr. 2;
– 1 flux în comuna Moieciu, la Căminul Cultural – Primăria Moieciu, str, Principală, nr. 330 A, Moieciu de Jos;
– 1 flux în municipiul Făgăraş, la SC Camelnic Therapy, str. 13 Decembrie, nr. 25. Tot aici va fi mutat și centrul de la sala de sport a Liceului Teologic ,,Constantin Brâncoveanu”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.