Echipamente și utilaje utilitare, în dotarea comunei Mândra


  • Comuna Mândra a achiziționat, anii trecuți, echipamente pentru lucrările edilitare, după câștigarea unui astfel de proiect, în valoare de peste 18.500 de euro.
  • De curând, printr-un proiect obținut prin POPAM, au fost achiziționate și un buldoescavator, remorcă și tocător de crengi.

Emil Morar, viceprimar comuna Mândra

Administrația locală din comuna Mândra își mărește parcul de utilaje. După ce, anii trecuți, au ajuns în comună tractor de tuns gazonul pentru bazele sportive din comună, două trimere, drujbe, remorcă auto, motocositoare, de curând au mai fost achiziționate și un buldoexcavator, remorcă și tocător de crengi. Ultimele achiziții fiind achiziționate printr-un proiect POPAM (Program Operațional pentru pescuit și Afaceri Maritime).

,,La echipamente edilitare, comuna s-a îmbogățit anii trecuți cu mai multe utilaje, cu ajutorul unui proiect în valoare de aproape 20.000 euro. De aceasă dată am achiziționat și un buldoexcavator, o remorcă și un tocător de crengi, acestea fiind obținute prin programul POPAM”, a declarat viceprimarul comunei Mândra, Emil Morar.

Proiectul este în valoare de 66.000 de lei.

(A. ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.