Ei sunt noii proprietari ai blocului de la intrarea în orașul Victoria, dinspre Ucea de Sus


  • Blocul de la intrarea în orașul Victoria, dinspre Ucea de Sus, are alți proprietari. Anunțul despre blocul care a devenit vedetă în oraș a fost făcut de primarul Camelia Bertea. Imobilul strica imaginea orașului și era folosit pe post de container de către oricine avea ceva de aruncat. Acest bloc va fi renovat de către noii lui proprietari.

,,Unul dintre lucrurile pe care le-am promis în campanie a fost că voi rezolva problema blocului de la intrarea în oraș, problemă ce trenează de ani de zile și pentru care, în tot acest timp, nu s-au luat niciun fel de măsuri, astfel că situaţia s-a agravat din ce în ce mai tare. Pentru cei care nu știu, la intrarea în orașul Victoria dinspre Ucea de Sus, există un bloc nelocuit și lăsat în paragină care, cu timpul, s-a transformat în groapă de gunoi și în focar de infecție. Blocul a fost cumpărat în urmă cu mai mulți ani de o doamnă, care însă nu a făcut nimic cu el. A fost, la un moment dat, pe punctul de a fi scos la executare silită, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, întrucât proprietarii au plătit datoriile. După ce am preluat mandatul de primar, am început să dăm amenzi, să facem reclamații la DSP și la Protecţia Consumatorului. Proprietarii au primit în total amenzi de 30.000 de lei. De asemenea, am supus la vot în Consiliul Local Victoria creșterea impozitului cu 400%”, a precizat primarul Camelia Bertea.

 

 

După atâtea presiuni din partea Primăriei, vechii proprietari au decis să vândă blocul și să-l lase în seama cuiva care vrea să se ocupe de el.

Primarul a dezvăluit că noii proprietar se numesc Gabriel Ionuț Dinu și Niță Paula și sunt antreprenori ce activează în domeniul serviciilor de curăţenie.

,,Am discutat despre ce vor face mai departe, iar planul este ca sâmbătă să intre deja cu o echipă care va începe curățenia și apoi lucrările de reparații la parter, pentru că acolo sunt problemele cele mai mari, urmând ca apoi, în timp, să renoveze întreaga clădire. Noii proprietari nu au o misiune ușoară, iar ceea ce le-am transmis este că au întreaga noastră susținere, atâta timp cât fac ceea ce au promis, iar eu sper că o vor face. În cazul în care nu își vor respecta angajamentele, nu vom ezita să luăm toate măsurile legale, pentru că problema acestui bloc trebuie rezolvată o dată pentru totdeauna”, a adăugat Bertea.

 

 Articole similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.