Epilarea progresiv definitivă la centrul Nomasvello Făgăraș


 • Nomasvello este brandul nr. 1 în epilare și reprezintă cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare progresiv definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare şi de bătranețe, acnee) care utilizează lumina intens pulsată (IPL).

 

Salonul NOMASVELLO Făgăraș:

Bulevardul Unirii, bloc 1B, mezanin, Făgăraș (lângă sediul Electrica, vizavi de BRD)

Telefon: 0727 126 612

E-mail: fagaras@nomasvello.ro

Program de lucru

Luni-Vineri: 10:00-20:00

Sâmbătă: 9:00-14:00

 

 

 

 

La Nomasvello Făgăraș tratamentele de epilare progresiv definitivă sunt UNISEX  și se pot efectua cu ajutorul a două echipamente:

 • ECHIPAMENT IPL – este cel mai rapid și mai puternic echipament pe piață (60 Joules/cm2), și a fost special conceput pentru a oferi tratamente de îndepărtare a părului pe bază de lumină intens pulsată. Echipamentul modern, dispune de un sistem intens de răcire Sub-Zero, care este blând la nivelul pielii și care oferă o anestezie locală pentru a face un tratament nedureros.
 • ECHIPAMENT LASER DIODA – care este patentat de Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello Spania și funcționează pe o lungime de unda de 810 nm, asigurând o epilare progresiv definitivă nedureroasă și confortabilă, care funcționează din interior către exterior, adică de la rădăcina părului către piele.

 

Printre avantajele noii tehnologii se numără tratarea persoanelor cu pielea închisă la culoare (fototipurile IV si V) și rapiditatea tratamentului (o ședință durează între 5-30 minute, în funcție de zona tratată). În centrul Nomasvello Făgăraș clienții pot beneficia de inovația FUSION, unică în România, prin care se îndepărtează selectiv firele de par prin combinarea celor 2 tehnologii proprii No+Vello: LASER Dioda, respectiv IPL (lumina intens pulsată). Clienții cu părul negru și gros vor efectua primele ședințe de epilare progresiv definitivă cu LASER DIODA, la un interval de circa 45 zile, urmând ca, în momentul în care foliculii piloși se depigmentează și se răresc, sa finalizeze procedura prin IPL. Clienții cu părul deschis la culoare sau subțire vor efectua tratamentul de epilare progresiv definitivă cu IPL. Primele 4 ședințe se programează la un interval de 1 lună, intervalul crescând treptat cu 1 sau 2 săptămâni de la ședință la ședință.

Un tratament complet implică 8-12 ședințe, efectuate la un interval de 45/30 de zile, în funcție de echipamentul folosit sau la 6-8-10 săptămâni, pe măsură ce tratamentul înaintează, pentru ca firele vor crește mai greu, mai rare și mai subțiri de la ședință la ședință. Numărul de ședințe necesare diferă de la persoană la persoană, fiind influențat de: tipul de păr și de piele, sex, vârstă, status hormonal, medicamentație, respectarea indicațiilor, etc. După terminarea tratamentului se recomandă 1 ședință de întreținere pe an sau la 6 luni. Firele de păr distruse nu vor reapărea, dar organismul are proprietatea de a produce alți foliculi de păr, aceștia fiind foarte rari și subțiri.

Înaintea începerii tratamentului de epilare progresiv definitivă toți clienții beneficiază de testarea gratuită a epilării progresiv definitivă. Pentru a începe tratamentul de epilare progresiv definitivă clienții trebuie să știe că există un minim de indicații și anume:

 • trebuie să fi trecut minim 3 săptămâni de la smulgerea părului cu ceară sau cu epilatorul;
 •  nu se vor expune  la soare cu minim 3 zile înainte de ședința de epilare progresiv definitivă;
 • dacă clientul are pielea bronzata,  trebuie să radă zona ce urmează a fi tratată tratata;
 • daca clientul are pielea deschisa la culoare, trebuie să lase părul să crească cca 1-3mm, pentru a conduce lumina intens pulsată către rădăcină.

Nu pot apela la tratamentele de epilare progresiv definitivă persoanele care:

 • au probleme dermatologice (exceptie: foliculita, care poate fi tratata eficient cu ajutorul epilarii definitive);
 • au fotosensibilitate;
 • suferă de dereglari hormonale;
 • suferă de afecțiuni ale țesutului conjunctiv;
 • suferă de boli grave, ca epilepsia, diabetul, cancerul;
 • poartă stimulator cardiac;
 • femei insarcinate;
 • sunt sub tratamente medicamentoase, cum sunt cele care provoacă fotosensibilitate (ex.: anumite antibiotice).

În luna ianuarie centrul Nomasvello Făgăraș vă oferă un discount de 30% la achiziția unei ședințe de epilare față + gât sau la achiziția unei ședințe de rejuvenare facială față + gât. În loc de 340 de lei pentru o șendință, clienții vor achita 238 de lei/ședință. În plus, tratamentul de rejuvenare IPL este adaptat în funcție de necesitățile fiecărui tip de ten.

Salonul NOMASVELLO Făgăraș:Bulevardul Unirii, bloc 1B, mezanin, Făgăraș (lângă sediul Electrica, vizavi de BRD)

Telefon: 0727 126 612

E-mail: fagaras@nomasvello.ro

Program de lucru:

Luni-Vineri: 10:00-20:00

Sâmbătă: 9:00-14:00Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.