Deszăpezire în regie proprie, la Comăna


  • Iarna nu i-a prins nepregătiți pe locuitorii din Comăna. Încă de la primii fulgi de nea, utilajele Primăriei Comăna au ieșit pe străzi, astfel că nici un drum din comună nu este înzăpezit.

foto: arhivă

În urmă cu un an, edilul Viorel Grusea se gândise să nu mai apeleze la nimeni atunci când e vorba de deszăpezirea drumurilor din comună. Astfel că a apelat a fonduri europene și a achiziționat o sărăriță. Iar de atunci deszăpezirea drumurilor din comună se face în regie proprie.

Am deszăpezit toate drumurile din comună, asfaltul este negru. Am intrat cu sărărița și în Ticușu Nou, localitatea este pe un deal, iar mașinile nu puteau urca până acolo. Astfel că am intervenit și acolo cu sărărița. Avem și lamă de zăpadă, aceasta dă zăpada la o parte, iar apoi intervine sărărița. Ne descurcăm singuri, nu deszăpezim cu o firmă din exterior. În acest fel facem și economie la buget, cheltuim doar cu carburanții. Toate lucrările le facem în regie proprie“, a explicat Viorel Grusea, primarul comunei Comăna.

Aşadar, cu puţinii bani din bugetul local se fac investiţii importante pentru locuitorii acestei comune, iar condiţiile de trai sunt tot mai bune pentru săteni.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.