Eveniment caritabil sportiv – Turneul de fotbal ,,OLD BOYS“ – ediția a VII-a


 

IMG_3056 (1)De sâmbătă, 30 iunie ora 12.00 și până duminică, 1 iulie, ora 18.00, în sala de sport a Colegiului Național Doamna Stanca se va desfășura cea de-a VII-a ediție a Turneului de fotbal „Old Boys“.

Un eveniment sportiv devenit deja tradiție în orașul nostru, turneul de fotbal dorește să atragă și donatori pentru pacienții HOSPICE.

„ AMBASADOR  HOSPICE,  dl. Ioan Urdea este inițiatorul unei frumoase povești a lumii sportive,  cu implicații importante în comunitatea Făgărașului și a Țării Făgărașului – Turneului de fotbal ,,Old Boys” ajuns la a VII-a ediție în acest an. Eveniment desfășurat în parteneriat cu HOSPICE Casa Speranței, Primăria Făgăraș și Colegiul Național Doamna Stanca.

    Cu spirit de buni organizatori, dl.Ioan Urdea sprijinit îndeaproape de dl. Silviu Coman – Referent al Comisiei Municipale de Fotbal Făgăraș, au știut să atragă persoanele care iubesc sportul și le-au implicat la fiecare ediție a acestei acțiuni de binefacere, reușind să dea continuitate unui eveniment care a devenit tradiție în comunitatea făgărășeană. Toți cei implicați nu numai că își dăruiesc toată energia și pasiunea  în această competiție sportivă, dar de fiecare dată fac și donații în beneficiul pacienților noștri.

Le mulțumim pentru rolul important pe care și l-au asumat în viața organizației noastre din dorința de a-și putea ajuta semenii, oameni care încă luptă cu durerea și tot ce nemiloasa boală oncologică aduce cu ea“, se arată într-un comunicat de presă Hospice Casa Speranței Făgăraș.

Competiția sportivă se va încheia duminică, 1 iulie, la ora 18.00, atunci când va avea loc înmânarea trofeului echipei câștigătoare.
One thought on “Eveniment caritabil sportiv – Turneul de fotbal ,,OLD BOYS“ – ediția a VII-a

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.