Eveniment sportiv cu scop caritabil: meci de handbal între componentii actuali ai CSM Făgăraș și foștii componenți ai echipelor Nitramonia


Hai la Meciul Generațiilor, în sala de sport a Colegiului Național ,,Radu Negru’’, și susține… oricare din cele două echipe. Plus, poți face și o faptă bună, ajutând, cu o donație, Hospice Casa Speranței.

Evenimentul sportiv va avea loc joi, 14 decembrie, de la ora 17.00.

,,CSM Făgăraș în colaborare cu Hospice Casa Speranței, vă invită la un eveniment-strângere de fonduri cu scop caritabil – MECIUL GENERAȚIILOR, joc de handbal între componentii actuali ai CSM Făgăraș și foștii componenți ai echipelor Nitramonia Făgăraș, HCM Făgăraș și CSM Făgăraș. Meciul se va disputa in data de 14 decembrie, de la ora 17.00, în sala de sport a CN Radu Negru din Făgăraș. Vă invităm să fiți alături de noi pentru un joc special și pentru a ajuta. La intrarea în sala va fi amplasată o urnă unde cei dornici pot contribui cu o donație’’, au spus reprezentanți ai CSM Făgăraș.

S-au împlinit 31 de ani de când HOSPICE schimbă viețile celor care trăiesc cu o boală incurabilă, prin grijă și compasiune oferite necondiționat, cu scopul de a dărui demnitate și speranță. Echipa mobilă de la Făgăraș, are capacitatea de a oferi ingrijire paliativă copiilor și adulților cu boli incurabile care trăiec cu precădere in Făgăraș sau în zonele rurale din jur și care au acces limitat la îngrijire medicală.

Până în prezent, au beneficiat de îngrijire paliativă peste 1 500 de pacienți din comunitatea Tării Făgărașului, cărora li s-a oferit un număr mediu anual de 4 200 servicii de specialitate : vizite de îngrijiri paliative la domiciliu, consultații în ambulator, asistență socială la domiciliu și consiliere în perioada de doliu, activități recreative (serbari pentru copii, centru de zi pentru ei si aparținatori).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.