Expoziție de păsări și animale mici de rasă pură, la Liceul Tehnologic ,,Dr. Ioan Șenchea”. Intrarea este liberă


Un spectacol viu oferit de înaripate colorate și tare gălăgioase are loc, în acest sfârșit de săptămână, la Liceul Tehnologic ,,Dr Ioan Șenchea”. Mai bine de 800 de păsări și animale mici de rasă pură vor putea fi admirate de către făgărășeni și, de ce nu, chiar și cumpărate. Totul cu ocazia organizării celei de-a patra ediții a expoziției de păsări și iepuri, organizată de Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale Mici în Rasă Pură „Țara Făgărașului”.

 

Sâmbătă și duminică, 12 și 13 noiembrie, făgărășenii, împreună cu copiii lor, sunt așteptați la Liceul Tehnologic ,,Dr Ioan Șenchea” aici unde va avea loc o expoziție fascinantă de păsări și iepuri. Multe dintre exponate sunt campioane naționale și internaționale și vor putea fi cumpărate de către pasionați.

,,În acest sfârșit de săptămână, sâmbătă și duminică, vom organiza o expoziție de păsări și animale mici de rasă pură, organizată de Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale Mici în Rasă Pură Țara Făgărașului. Suntem la a patra ediție și putem spune că, după expoziția națională, avem cea mai mare expoziție de acest fel din țară și ne mândrim cu acest lucru. Îi așteptăm în număr cât mai mare pe făgărășeni și nu numai, ne dorim ca acest eveniment să devină tradiție. Tot ce facem noi este din pasiune și putem merge mai departe doar cu ajutorul publicului. De ce nu, sperăm să atragem în rândurile noastre și mai mulți pasionați. Acesta este, de fapt, și scopul nostru, să transmitem mai departe din pasiunea noastră. Tocmai de aceea și intrarea este liberă. Mulțumim pe această cale și Primăriei Făgăraș, acest eveniment este organizat cu sprijinul și în colaborare cu Primăria Făgăraș”, a declarat Didi Coman, unul din organizatorii evenimentului, vicepreședinte al Asociației Crescătorilor de Păsări și Animale Mici în Rasă Pură Țara Făgărașului și președinte al Secției de Păsări de Curte.

Așadar, sâmbătă, între orele 08.30 și 17.30 și duminică de la 08.30 – 14.00 sunteți așteptați să vizitați expoziția de păsări și iepurași. Evenimentul este organizat cu sprijinul și în colaborare cu Primăria Făgăraș. Intrarea este liberă.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.