Făgăraș. Participanții la o nuntă și la un botez au fost trimiși acasă de poliție


La data de 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, într-o locație situată pe raza de competență, au loc două evenimente private, respectiv un botez și o nuntă, la care participă mai multe persoane.nuntă

Cu ocazia verificărilor efectuate au fost identificate 32 de persoane, fiind aplicate sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor legale stabilite de Legea nr. 55/2020, atât participanților și organizatorilor, cât și administratorului localului.

În ambele cazuri, evenimentele private au fost întrerupte, iar partcipanții au părăsit locațiile.

Reamintim faptul că este interzisă organizarea și participarea la reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

,,Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forțele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activități de verificare și instruire cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetățenii și pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2″, au anunțat reprezentanții IPJ Brașov.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.