Făgărășeancă agresată de concubin. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu


  • Un bărbat de 41 de ani, din Făgăraș, s-a ales cu dosar penal și cu interdicția de a se mai apropia de concubina sa, după ce acesta a agresat-o fizic, în timp de ce aflau la domiciliul comun.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

„Lucrători din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”. În fapt, la data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 17,00, o femeie în vârstă de 45 ani, ar fi fost agresată fizic de către concubinul său în vârstă de 41 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun din municipiul Făgăraș, jud. Brașov. Cercetările continuă în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor“ se arată într-un comunicat de presă IPJ Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.