Făgărășeancă bătută de concubin. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu față de bărbat


  • Un bărbat de 52 de ani s-a ales cu dosar penal și cu ordin de protecție, după ce și-a agresat concubina. Făgărășeanca a sunat la poliție.

Duminică, 3 aprilie 2022, în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 45 ani, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că pe fondul unor discuții contradictorii, femeia în cauză ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, în vârstă de 52 ani, aspecte care i-au creat acesteia o stare de temere.

 În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.