Făgărășeni dispăruți de 18 ani, de care nu se mai știe nimic


Pe site-ul Poliției Române există secțiunea ,,persoane dispărute”. Aproape 1.000 de oameni din toată țara figurează dați dispăruți. Unii dintre ei nu au mai fost văzuți de peste două decenii și nimeni nu mai știe dacă mai sunt în viață.

Printre aceștia figurează un bărbat din Victoria, care a plecat în 2003 de acasă și nu s-a mai întors, și o femeie din Făgăraș, care a dispărut în 2002 de  la domiciliu.

GEORGI IOSIF LIVIU

Data nașterii: 03-12-1971

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Victoria, jud. BRASOV, ROMANIA

Locul disparitiei: Victoria, jud. BRASOV, ROMANIA

Motivul: DISPĂRUT

Detalii
La data de 25.05.2003 a plecat de la domiciliu din localitatea Victoria, jud. Brașov și nu a mai revenit. Semnalmente: inaltime 1,75 m; greutate 55-60 kg; ochi caprui, par saten ondulat, constitutie astenica, fata ovala, fruntea inalta, poarta mustata, dantura cariata. Semne particulare: nu are. Nu se cunosc obiectele de imbracaminte cu care era imbracat la data plecarii.

VIRTAN MĂDĂLINA VASILICA

Născut în: Fagaras, jud. BRASOV, ROMANIAData nașterii: 31-12-1989

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Fagaras, jud. BRASOV, ROMANIA

Locul disparitiei: Fagaras, jud. BRASOV, ROMANIA

Motivul: DISPĂRUT

Detalii

La data de 01.05.2002, a disparut de la domiciliu. Semnalmente: 1.50 m inaltime, constitutie astenica, ochii caprui, fata ovala. Semne particulare: nu are. La data disparitiei era imbracata cu un trening de culoare neagra cu dungi albe laterale si un fas de culori galben si rosu, tip mozaic.

Din județul nostru mai figurează dispărute două femei din Vulcan, respectiv Săcele, precum și mai mulți locuitori din orașul Brașov.

Lista dispăruților este actualizată zilnic. Ultima persoană care figurează că a dispărut a ,,intrat” pe listă la data de 28 iunie.

Pe de altă parte, la secțiunea ,,persoane urmărite”,  există 15 făgărășeni, printre aceștia numărându-se Alina Bica și Pop Călin Silviu.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.