Făgărășeni nemulțumiți de declarațiile publice ale senatorului PSD Marius Toanchină


În urma afirmațiilor publice făcute zilele trecute de senatorul PSD, Marius Toanchină, cu privire la ,,lichelele care îl susțin pe primarul Gheorghe Sucaciu”, mai mulți făgărășeni iau atitudine împotriva declarațiilor acestuia.

Andrei Cârligeanu

Unul dintre făgărășeni ne-a transmis și un punct de vedere, pe care îl transcriem mai jos:
,,Domnule Senator Toanchină, să vă fie rusine! Va solicit sa va cereti scuze PUBLIC pentru jignirile aduse in conferinta de presa din data de 14.09.2021. Sunt cel putin 5696 de “lichele de o calitate morala indoielnica”, “scribi”, “caini de paza”, ai actualului primar Gheorghe Sucaciu. Da, sunt unul din cei care l-au votat cautand schimbarea. Orice schimbare are nevoie de timp, sa stiti. Voi ati avut peste 30 de ani la dispozitie sa faceti din Fagaras un oras modern si din care sa nu mai fuga tineretul. Jigniti in mod grosolan majoritatea fagarasenilor, in conditiile in care foarte multi isi exprima public sustinerea pentru actualul primar si proiectele in derulare.
Sunt una din “lichele de o calitate morala indoielnica” care munceste de dimineata pana seara pentru a genera venituri din activitatile mele, prin ele aducand bani la bugetul local. Calitatea mea morala este foarte bine cunoascuta in mediile in care ma invart si atata timp cat folositi un limbaj ca cel din conferinta de presa, este cu 10 clase peste cea a dumneavoastra.
Imaginea de mai jos ar trebui sa va aseze inapoi pe scaunul bunului simt si al respectului fata de marea majoritate a cetatenilor municipiului Fagaras, care au spus pentru a doua oara un mare NU metehnelor comuniste.
Din conferința de presă se intelege foarte clar ca cea mai mare dezamagire a dumneavoastra este rezultatul dezastruos al rezultatelor la alegerile locale. De acolo si frustrarea dumneavoastra si a celorlalti “binefacatori ai municipiului”. Din ’90 pana in 2016, voi PSD, PNL si altii, nu ati facut NIMIC pentru fagaraseni. Ati falimentat si ati capusat tot ce s-a putut in interes de partid. Din 2016 a inceput sa se vada o schimbare.
Chiar credeti ca toti sunt prosti? Ne puteti spune ce ati facut notabil pentru acest municipiu? Ce realizari are PSD Fagaras in acest municipiu?”, a transmis făgărășeanul Andrei Cârligeanu.
Reamintim că senatorul PSD, Marius Toanchină, a susținut, zilele trecute, o conferință de presă în care a declarat, cităm: ,,nu vă mai puneți toate lichelele care vă susțin.. să scrie pe facebook. Lichele de o calitate morală îndoielnică”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.