Făgărășeni reținuți după ce au furat mai multe bunuri de pe platforma chimică


  • Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu două persoane în stare de reținere, după ce acestea ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială.

La data de 07 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliței Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la faptul că, dintr-o societate comercială, situată în incinta Plaformei Chimice Făgăraș, ar fi fost sustrase mai multe bunuri. În baza sesizării primite polițiștii s-au deplasat la adresa indicată, unde au constat că cele sesizate se confirmă. Astfel, în continuare, polițiștii au efectuat cercetări care au condus la identificarea și depistarea a 3 bărbați bănuiți de comiterea furturilor, cu vârste cuprinse între 20 și 41 de ani, toți din municipiul Făgăraș.

Astfel, după ce au fost conduși la sediul unității de poliție și după administrarea probatorilui, față de doi dintre bărbați polițiștii au dispus măsura reținerii, aceștia fiind introduși în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru 24 de ore. În cadrul dosarului penal constituit prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit societății comericale, iar cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de “furt calificat” sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.