Pentru că avem multe de spus!

.

some text

Forumul German Făgăraș și-a anunțat sprijinul pentru actual primar al municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, la alegerile locale din această toamnă


  • Forumul German Făgăraș și-a anunțat sprijinul pentru actual primar al municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, la alegerile locale din această toamnă.

Este pentru a doua oară când Forumul German Făgăraș îl sprijină pe actualul primar al municipiului, Gheorghe Sucaciu la alegerile locale. „Prima dată Forumul German Făgăraș a intrat în Consiliul Local imediat după Revoluția din 1989, atunci când a avut și un viceprimar pentru o scurtă perioadă. Din cauza migrației masive a germanilor spre Germania, Forumul German nu a mai fost prezent în Consiliul Local Făgăraș. Însă, în urmă cu 4 ani, a decis să acorde tot sprijinul candidatului de pe atunci și actualului primar, Gheorghe Sucaciu. Atunci s-au unit și cele două echipe pentru alegerile locale. Iar acum se întâmplă exact același lucru“, a explicat Lucian Mija, purtătorul de cuvânt al Forumului German Făgăraș.

Acesta a mai adăugat că Forumul German Făgăraș îi acordă toată încrederea primarului Gheorghe Sucaciu tocmai datorită proiectelor pe care edilul le are în derulare. Iar dacă patru ani Forumul German a fost reprezentat de 3 consilieri locali în Legislativul făgărășean, acum aceștia speră să obțină mai multe mandate. „Și atunci, ca și acum, avem încredere în Gheorghe Sucaciu și în proiectele acestuia. Obiectivul nostru este ca după aceste alegeri locale să avem mai mulți consilieri locali decât în mandatul care se încheie, tocmai pentru a putea susține proiectele primarului Gheorghe Sucaciu. Dar și pentru a adăuga proiecte individuale“, a mai spus Lucian Mija.

Membrii Forumului German Făgăraș se vor afla, și în această săptămână, la corturile amplasate în sensul giratoriu din zona Magazinului Universal Negoiu pentru strângerea de semnături de susținere a candidaturii actualului primar, Gheorghe Sucaciu.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.