Fost polițist din Brașov, reținut pentru că vindea droguri tinerilor din oraș


  • Un polițist din Brașov a fost reținut joi seara pentru că, spun anchetatorii, vindea droguri tinerilor din oraș. Uneori chiar și în uniformă.

Bărbatul era monitorizat de 6 luni de procurorii DIICOT, care au făcut apoi 29 de percheziții, au anunțat colegii de la Protv. Acțiunea a fost legată de un dosar care vizează mai mulți traficanți de droguri de mare risc, printre care și polițistul, agent la secția 5 din Brașov. Bărbatul nu era acasă în timpul controlului și a fost oprit în trafic, unde a refuzat să fie testat pentru consumul de droguri, așa că a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge.

IPJ Brașov susține că bărbatul a fost dat afară din poliție.

,,Referitor la apariția în spațiul public a unor informații, referitoare la ,,implicarea în posibile activități infracționale a unui polițist brașovean”, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele: Cel în cauză a fost destituit din funcție și nu mai deține, în prezent, calitatea de polițist în cadrul I.P.J. BRAȘOV. De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului. Totodată, acordăm și am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale’’, au declarat reprezentanții IPJ Brașov,

El va fi dus astăzi în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, alături de alți 7 suspecți.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.