Fotbal: ACS NNN Făgăraș, grupa 2008, a luat bronz la Cupa „Ștefan Miu“. Clubul NNN Făgăraș a dat și cel mai bun jucător


acs nnn grupa 2008Duminică, 10 martie, la Sfântu Gheorghe a avut loc Cupa Ștefan Miu, turneu de fotbal rezervat copiilor născuți în 2008. Făgărașul a fost reprezentat la acest turneu de echipa ACS NNN Făgăraș, care a fost repartizată în Grupa A, alături de chipele Colțea Brașov, Bucegi Râșnov, OSK Sfântu Gheorghe și CS Târgu Secuiesc.

În urma desfășurării jocurilor, echipa antrenată de Bogdan Dragoș s-a clasat pe poziția secundă în grupa A și astfel a jucat finala mică cu echipa organizatoare a turneului, ACS Ateletico Steaua Sfântu Gheorghe. La finalul unui joc disputat, tinerii fotbaliști făgărășeni s-au impus în acest ultim joc cu scorul de 3-0 și a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului.

De asemenea, căpitanul echipei, Nicolas Codâia, a fost desemnat de către organziatori cel mai bun jucător al turneului.

În primul rând vreau să îi felicit pe copii pentru atitudinea de care au dat dovadă pe parcursul întregului turneu. Am avut un bilanț pozitiv, trei victorii, o egalitate și o înfrângere. Iar singura înfrângere a fost înregistrată cu echipa câștigătoare a turneului. Dcaă vom munci în continuare și vom fi la fel de serioși, sunt convins că rezultatele vor fi la fel de bune. Vreau să le mulțumesc părinților pentru că au fost alături de noi la acest turneu“, ne-a declarat antrenorul Bogdan Dragoș.

Invitatul special al turneului a fost Miodrag Belodedici, fostul internațional, fiind singurul fotbalist român care a câștigat două Cupe ale Ligii Campionilor cu două ehipe diferite: Steaua București și Streaua Roșie Belgrad.

acs nnn fagaras turneuEchipa ACS NNN Făgăraș, lotul care a făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe:

Mateo Stama, Luca Bruda, Matei Ludu, Nicolas Codâia, Sergio Olea, David Dobrea, Patric Popa, Patrick Pop, Luca Sucaciu.

Rezultate:

ACS NNN Făgăraș – Bugeci Râșnov – 2-1;

ACS NNN Fîăgăraș – CS Târgu Secuiesc – 1-1;

ACS NNN Făgăraș – Colțea Brașov – 5-2;

ACS NNN Făgăraș – OSK Sfântu Gheogrhe – 0-2.

Finala Mică:

ACS NNN Făgăraș – AC Atelico Steaua Sfântu Gheorghe – 3-0.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.