FOTO | Maraton sportiv la Colegiul Național ,,Radu Negru’’


Pe parcursul a două săptămâni a avut loc la Colegiul Național ,,Radu Negru” mai multe întreceri sportive destinate elevilor din învățământul gimnazial.

Competițiile s-au desfășurat atât la feminim, cât și la masculin, în funcție de particularitățile de vârstă, iar la final câștigătorii au fost recompensați cu diplome, dulciuri și răcoritoare.

Această copmpetiție dedicată Zilei Internaționale a Copilului, 1 iunie, a devenit o tradiție pentru elevii Colegiului făgărășean. Profesorii de educație fizică și sport ai Colegiului Național ,,Radu Negru’’, Bogdan Dragoș și Novac Ionel, au organizat întreceri de fotbal, baschet fete, baschet băieți și, de asemenea, o competiție de atletism.

,,Cu ocazia zilei de 1 iunie, catedra de educație fizică și sport a Colegiului Național ,,Radu Negru” a organizat un maraton sportiv, la care au participat echipele reprezentative ale fiecărei clase. Întrecerea s-a desfășurat atât la masculin, cât și la feminin și a constituit o bucurie pentru copii. Campionatele de fotbal și baschet s-au organizat pentru clasele a V-a și a VI-a, respectiv a VII-a și a VIII-a și am încercat să creăm un cadru emulativ, menit a-i atrage pe copii spre sport. Consider că a fost o reușită și sperăm ca și anii viitori să organizăm astfel de întreceri, în care să valorizăm copiii și din punct de vedere sportiv’’, a spus prof. Bogdan Dragoș, organizator al competiției.

Anul acesta școlar, elevii Colegiului Național Radu Negru au obținut rezultate foarte bune la întrecerile județene, atât la competițiile de baschet băieți, baschet fete, fotbal, cât și tenis de masă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.