FOTO | Partida Romilor Pro Europa Brașov și-a lansat candidații pentru alegerile locale. Cine sunt aceștia


  • În cadrul unei conferințe de presă, în prezența a peste 100 de oameni, reprezentanții Partidei Romilor Pro Europa Brașov și-au lansat candidații la alegerile locale din acest an. Partida Romilor are candidați atât la funcția de primar, cât și pe lista de Consiliu Local la mai multe primării din județul Brașov.

Evenimentul de prezentare a candidaților a avut loc vineri, 5 aprilie, în Făgăraș, fața a peste 100 de oameni. Gazda evenimentului a fost Ionuț Androne, cel care i-a și prezentat pe candidații Partidei Romilor Pro Europa la alegerile locale din 9 iunie, la funcția de primar, dar și pe listele Consiliilor locale din județ.

Ionuț Androne

Ionuț Androne este și candidatul Partidei Romilor Pro Europa la funcția de primar al municipiului Făgăraș.

,,Noi n-am vândut și nu vindem promisiuni sau lucruri de care știm că nu suntem în stare. Suntem conștienți de faptul că ce muncim astăzi facem pentru viitorul copiilor noștri și pentru viitorul comunităților noastre, ale acestui județ, ale acestei țări. Nu mai are rost să ne lăsăm manipulați de aceiași oameni care vin, o dată la patru ani, și își amintesc de noi, iar noi ne facem că nu ne dăm seama. Noi suntem un partid mic, dar care a crescut din 2016, la nivel de județ, cât toate partidele mari la un loc. Noi trăim din proiectele pe care le implementăm, din lucrurile pe care le facem în comunitate. Motto-ul nostru de anul acesta spune așa: îndrăznește să fii diferit, alege altceva! Din 10 mai începe campania electorală, vor începe să ne lovească din toate părțile, dar noi avem oameni serioși, colegi pregătiți, așa că – la muncă și la luptă!”, a declarat Ionuț Androne

De asemenea, Ionuț Androne a reamintim și o parte din proiectele pe care reprezentanții Partidei Romilor Pro Europa Făgăraș le-au implementat în municipiu în ultimii 4 ani.

,,Aș dori să vă reamintesc o parte din proiectele pe care noi le-am implementat doar în ultimii ani. Am implementat 23 d eproiecte mai mari în județul Brașov doar în ultimii 4 ani. În cartierul Combinat am reușit să intabulăm toată comunitatea de romi, adică în Colonia Combinat. Asfaltarea străzii Oxigenului, va urma și strada Mecanicilor. Trotuarele de pe strada Ciocanului, reabilitarea mansardei blocului 12 și introducere apă și încălzire centralizată. De asemenea, asfaltarea străzii Plopului. Am reușit să dăruim unui număr de peste 250 de persoane pubele, în anul de grație 2023. Am reușit să construim un parc pentru copii, să reabilităm 21 de locuințe. Și cel mai mare proiect cu care mă mândresc, construcția a unui număr de 7 blocuri și 112 locuințe în cartierul Combinat, blocuri ce vor schimba din temelii ceea ce înseamnă acest cartier. În cartierul Galați am reușit, iată, să fim în proces de intabulare a zonei. Am reușit să le dăm șansa oamenilor din cartierul Galați să aibă cărți de identitate, iar această muncă a fost una de azi de zile. Pe strada Salcâmului, cu ajutorul Primăriei Făgăraș, am reușit să asfaltăm întreaga zonă. Suntem în proces de intabulare și aici. În zona Negoiu nr 1 (Manutanța), am reușit să pavăm o parte din curte, să reabilităm fațada, dar și să instalăm o poartă, care a și picat, la un moment dat. În cartierul 13 Decembrie, suntem în proces de reabilitare a casei scărilor blocurilor 21, 22 și 23, amenajăm și un loc de joacă pentru copii”, a mai spus acesta în cadrul conferinței de presă.

Ionuț Androne a mai amintit de campania SOSO Copiii Romi, o campanie educațională pe care organizația o desfășoară mai bine de 15 ani. Și doar în ultimii 4 ani s-a reușit trimiterea a peste 1000 de tineri la liceu, facultate și la studiile de master.

Lista candidaților Partida Romilor Pro Europa Făgăraș, județul Brașov:

Claudiu Muntean – candidat la funcția de primar – comuna Șinca;

Cosmin Helerea – candidat la Consiliul Local Făgăraș;

Radu Biza – candidat la Consiliul Local Făgăraș;

Mădălin Colibaș – candidat la Consiliul Local Făgăraș;

Anca Mezei – candidat la Consiliul Local al municipiului Săcele;

Paul Burdulea – candidat la Consiliul Local al municipiului Săcele;

Banfi Arsenie – candidat la Consiliul Local al municipiului Prejmer;

Constandin Ioan – candidat la Consiliul Local al comunei Budila;

Dudaș Ioan – candidat la Consiliul Local al comunei Racoș;

Miruț Constantin Dorel – candidat la Consiliul Local al comunei Șoarș;

Ungur Nicolae – candidat la funcția de primar, comuna Lisa.

Conferința de lansare a candidaților a fost transmisă în direct, pe facebook, și poate fi văzută AICI – CLICK.

(Alina ROMAN)

foto: Bogdan Manta

foto: Bogdan Manta

Anca Mezei – candidat la Consiliul Local al municipiului Săcele foto: Bogdan Manta

Gheorghe Androne foto: Bogdan Manta

Ilie Dincă, Coordonator regiunea centru – Partida Romilor foto: Bogdan Manta

foto: Bogdan Manta

foto: Bogdan Manta

foto: Bogdan Manta

Claudiu Muntean – candidat la funcția de primar – comuna Șinca foto: Bogdan Manta

Radu Biza foto: Bogdan Manta

Mădălin Colibaș foto: Bogdan Manta

Dudaș Ioan – candidat la Consiliul Local al comunei Racoș foto: Bogdan Manta

Constandin Ioan – candidat la Consiliul Local al comunei Budila; foto: Bogdan Manta

Paul Burdulea – candidat la Consiliul Local al municipiului Săcele foto: Bogdan Manta
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.