FOTO / Primărița și câțiva sportivi din Victoria au participat la un triatlon în Franța


Duminică, 7 aprilie, primarul orașului Victoria a renunțat pentru o zi la ținuta de office și a trecut la cea de sport. Camelia Bertea s-a aflat într-un oraș din Franța, înfrățit cu orașul Victoria, în care s-a organizat o mare competiție sportivă. Alături de ea au participat și câțiva sportivi din orașul Victoria.
,,Astăzi sunt mai departe de casă, dar cu gândul acasă. Tocmai s-a terminat triatlonul din oraşul francez Chevilly Larue, cu care este înfrăţit oraşul Victoria. Vineri am zburat spre Franţa ca să participăm la această competiţie sportivă, la care au fost invitate delegaţii din toate oraşele înfrăţite cu Chevilly Larue.
La triatlon au luat parte 300 de sportivi din oraşul gazdă şi din oraşele și comunele:
– Martorell din Spania;
– Hochdorf din Germania;
– Pougne Herisson din Franţa;
– Victoria din România.
Din delegaţia noastră, la proba de înot (400 m) au participat Claudiu Stoia şi Sebi Simion. La proba de bicicletă (12 km) au participat Cristian Budac şi Sebi Simion. La proba de atletism a participat la concurenţi Cristian Budac (2,5 km) şi la primari am participat eu (2,5 km). Toţi am fost deosebit de încântaţi să reprezentăm România în general şi Victoria în special. Putem spune că în suflet purtăm Victoria Noastră, atât oraşul, cât şi faptul că pentru noi participarea în sine este deja o reuşită”, a declarat primarul Camelia Bertea.
Aceasta le-a mulțumit celor de acasă că au fost cu gândul alături de ei în cometiție.
De asemenea, a declaat că va continua parteneriatul cu orașul Chevilly Larue și s-a declarat mulțumită de colaborarea de până acum cu francezii.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.