(FOTO) Spectacol ce a reunit copiii cu nevoi speciale: „Împreună pentru un vis special“


56286778_330566377812332_6078456833645740032_n (1)Dizabilitatea nu reprezintă pentru ei un obstacol pentru a trăi emoţii şi a le împărtăşi şi altora prin dans, poezie şi cântec. Vorbim despre participanţii la spectacolul „Împreună pentru un vis special“, eveniment ce a reunit și copii cu diverse dizabilităţi de la Asociația Dicta Făgăraș, eveniment ce a avut loc marți, 2 aprilie, de la ora 17.00, la Casa de Cultură.

Alături de ei au fost și Baletul de copii Casa de Cultură, trupa de teatru Thalia, Dana Goleț și Formația Analog, Adina Roșca și Trupa Paradox.

Sărbătorim, pe 2 aprilie, Ziua internațională a Conștientizării Autismului. Suntem la cea de-a doua ediție a spectacolului „Împreună pentru un vis special“. Copilașii au pregătit momente artistice de dans, dar și de muzică și poezie. Au cântat și au dansat pentru spectatori. Pe lângă momentele artistice pregătite de micuții noștri, am avut și invitați speciali. Am invitat trupa de balet a Casei de Cultură, teatru cu trupa Thalia, copilașii de la trupa Hansel și Gretel, ne-au cântat Adina Roșca și Dana Goleț, precum și formația Paradox“, ne-a declarat Anca Manciu, director Asociația Dicta Făgăraș.

Copiii de la Asociația Dicta Făgăraș au început repetițiile de acum mai bine de o lună și în fiecare zi au repetat pentru spectacol. Un copil cu totul special a fost David Botan, cel care a cântat cu voce melodia „Înainte să ne fi născut“, iar lângă el a fost una din vedetele spectacolului – Alexia Manciu. De asemenea, un alt copil, David Dâmboiu, a cântat, iar Amalia Văsi și Adrian Ifrosa au încântat publicul cu reprezentații la pian. Eduard Covacs a recitat poezii. La final toți copiii din cadrul Asociației Dicta Făgăraș și Brașov au dansat Arizona de la Amadeus.

Intrarea la spectacol a fost pe bază de invitație, iar fondurile strânse în urma evenimentului vor fi folosite pentru achiziționarea de materiale folositoare Asociației Dicta, specifice terațiilor, dar și pentru chinetoterapie.

foto: Cosmin Helerea

Trupa Paradox

Trupa Paradox

56461012_813487522351845_2867879697969053696_n

Ionuț Androne – Asociația Partida Romilor

Trupa de dans Hansel si Gretel

Trupa de dans Hansel si Gretel

Anca Manciu - Asociația Dicta

Anca Manciu – Asociația Dicta

Trupa de balet a Casei de Cultură

Trupa de balet a Casei de Cultură

Adina Roșca

Adina Roșca

Dana Goleț

Dana Goleț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.