FOTO-VIDEO | 20 de medalii de aur, 24 de argint și 23 de bronz pentru tinerii karatiști de la ACS MASAKI Făgăraș. Au participat la Cupa Tinere Speranțe


Sâmbătă, 21 mai, de Sfinții Constantin și Elena, în sala de sport a Liceului Tehnologic ,,Dr. Ioan Șenchea” s-a desfășurat o competiție rezervată karatiștilor. Aflată la a VIII-a ediție, Cupa Tinere Speranțe a adunat atât copii, cât și minicadeți și cadeți. Competiția s-a desfășurat la probele de kata individual, kumite individual, kata echipe (feminin și masculin).

Sportivii antrenați de Iuliana Piticaș, de la clubul ACS MASAKI Făgăraș, au obținut rezultate remarcabile: 20 de medalii de aur, 23 medalii de argint și 23 medalii de bronz! ACS MASAKI a participat la această competiție cu 48 de sportivi. Tinerii au participat la cele trei trei probe, kata individual, kumite individual și kata echipe.

,,Astăzi a avut loc în orașul nostru o competiție de karate pentru tinerii începători, Cupa Tinere Speranțe, unde clubul nostru, Masaki, a participat cu 48 de sportivi, cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Sportivii au obținut 20 de medalii de aur, 24 de argint și 23 de bronz. Șapte sportivi au fost chiar la prima lor participare, dar s-au descurcat excelent. Cu toții au avut emoții, dar la final s-au bucurat de medaliile obținute. A fost o ocazie de a încuraja sportivii și de a le dezvolta spiritul de competiție. Noi antrenăm copiii în sălile MASAKI de aproximativ 7 ani, participăm în competiții locale, naționale, dar și internaționale, următorul sezon competițional fiind în toamnă. Dar, până atunci, avem mult așteptatul cantonament din vară, fiind al 5-lea an în care organizăm cantonament cu sportivii. Copiii cresc frumos în acest mediu, pe viitor ne dorim cât mai mulți copii motivați și pregătiți din punct de vedere sportiv și emoțional. Vrem să mulțumim sponsorului nostru, CNC Prest Solution, a asigurat copiilor noștri un sandviș, un strudel și o apă plată”, a spus antrenor Iuliana Piticaș, Clubul ACS MASAKI Făgăraș.

La competiția rezervată tinerilor karatiști au fost înscrise 7 cluburi.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.