FOTO-VIDEO| Tinerii fotbaliști de la ACS NNN Făgăraș au primit daruri de la Moș Crăciun!


  • Moș Crăciun urmărește și competițiile sportive și, de-a lungul anului, a urmărit evoluțiile pozitive ale micilor fotbaliști de la ACS NNN Făgăraș. Cum și era de așteptat, bătrânelul a trecut pe la ei și le-a dăruit cadouri!

După un an plin cu evenimente sportive și rezultate extraordinare pe care tinerii fotbaliști de la ACS NNN Făgăraș le-au obținut, acum a venit și vremea cadourilor. Așa că, în sala de sport a Colegiului Național „Doamna Stanca“, toți tinerii sportivi de la grupele 2013, 2012, 2011, 2009, 2008 și 2006 l-au așteptat cuminți pe Moș Crăciun. Bineînțeles, bătrânelul nici nu a întârziat să apară, însă nu au primit cadourile până nu au colindat.

Juniorii de la ACS NNN Făgăraș au avut parte de o seară magică! Au primit cadouri de la Moș Crăciun și le-au spus bătrânelului că au fost cuminți. Iar la final au și stat cu toții la o poză.

Este o sărbătoare mare pentru Clubul Sportiv ACS NNN Făgăraș. Copiii, începând cu grupele 2013, 2012, 2011, 2009, 2008 și 2006 au fost recompensați pentru întreaga activitate din acest an. Fiecare copil a primit din partea lui Moș Crăciun cadouri. Este încununarea muncii, a seriozității copiilor, a continutății în pregătire. Copiii au fost recompensați, iar cu acest prilej vreau să le mulțumesc deopotrivă părinților, copiilor și finanțatorului Nicolae Codâia, fără de care acest eveniment nu ar fi avut loc. Nicolae Codâia este și finanțatorul acestui club, dar este trup și suflet pentru acești copii! Tinerii sportivi, începând de acum, intră în vacanță sportivă până la jumătatea lunii ianuarie 2020. Atunci ne vom reîntâlni și vom relua antrenamentele“, ne-a declarat prof. Bogdan Dragoș, antrenor ACS NNN Făgăraș.

Vreau să mulțumesc tuturor pentru acest an incredibil din punct de vedere sportiv. Tinerii noștri fotbaliști au avut doar rezultate foarte bune, suntem foarte mândri de ei! Mulțumesc copiilor, mulțumesc părinților pentru încrederea acordată acestui minunat club, ACS NNN Făgăraș. Mulțumesc și antrenorilor, fără de care nu am fi ajuns la acest stadiu de pregătire. Vorbesc aici de Bogdan Dragoș, George Greavu, Bogdan Lie, Popa Ionel și Băcilă Cosmin și antrenor cu portarii Roșca Dan. Și mulțumesc și celor care ne ne facilitează antrenamentele în sălile de sport. Cu toții sunteți minunați! Ne revedem din ianuarie cu forțe proaspete, la antrenamente. Vacanță plăcută, copii“, a declarat și Nicolae Codâia, finanțator ACS NNN Făgăraș.

Din ianuarie 2020 tinerii sportivi își reiau antrenamentele. Și asta pentru că la începutul lunii martie încep competițiile sportive. Până în acest moment, rezultatele obținute de echipele Clubului ACS NNN Făgăraș sunt foarte bune, fiecare echipă participând în cadrul campionatului județean.
 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.