FOTO | Zeci de copii, la startul competiției „Fii câștigător special pentru copiii speciali”


Zeci de copilași dornici să participe la o competiție sportivă, s-au aliniat astăzi la start, în centrul orașului. Totul pentru a ajuta la realizarea unei camere senzoriale și a unei săli de kinetoterapie din cadrul Centrului de zi de recuperare pentru copiii cu dizabilități „Sf. Nectarie” și dotarea cu material didactic a Centrului de zi pentru deprinderi de viață independentă „Sfânta Ana”.

Copilașii de peste 2 ani s-au înscris, astăzi, la un evenient caritabil, ce a avut loc în centrul orașului. Micuții au participat la o competiție sportivă, înscrierea s-a făcut în schimbul unei donații minime de 30 de lei, pentru a ajuta la realizarea unei camere senzoriale și a unei săli de kinetoterapie din cadrul Centrului de zi de recuperare pentru copiii cu dizabilități „Sf. Nectarie” și dotarea cu material didactic a Centrului de zi pentru deprinderi de viață independentă „Sfânta Ana”.

Evenimentul „Fii câștigător special pentru copiii speciali” s-a bucurat de un succes, concurenții și spectatorii au găsit și un spațiu amenajat unde pot fi pictați pe față, un stand cu limonadă și unul cu tablouri și obiecte realizate manual de copiii cu deficiențe și personalul asociației ADIF.

 

Ziua dedicată copiilor speciali se va încheia cu un concert susținut de cântăreața Andra Gogan.

Evenimentul este organizat de Asociația de Dezvoltare Integrată a Făgărașului (ADIF) în colaborare cu Primăria Municipiului Făgăraș, fiind un demers pentru informarea și conștientizarea opiniei publice cu privire la nevoile pe care le au persoanele cu dizabilități și integrarea socială a acestora.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.