George Simion, fără mască alături de 30 de persoane la Mânăstirea Sâmbăta


Copreședintele AUR, George Simion, a postat duminică, pe pagina de Facebook, o imagine realizată în fața Mânăstirii ,,Constantin Brâncoveanu” de la Sâmbăta de Sus, în care apare alături de aproape 30 de persoane, fără ca vreuna să poarte mască de protecție, deși România este în stare de alertă din cauza pandemiei de COVID-19.

George Simion a precizat că fotografia a fost realizată duminică, 17 ianuarie.

„Fotografia este de azi (n.r. duminică). Suntem la Mănăstirea Sâmbăta de Sus, împreună cu parlamentarii noștri. Am avut o reuniune în zonă și am purtat cu toții masca în interiorul bisericii. Aceasta este poziția noastră”, a declarat George Simion pentru ,,Libertatea.”

Fotografia postată pe Facebook de George Simion a adunat peste 21.000 de reacții și aproape 3.000 de comentarii, în patru ore de la postare.

Guvernul a aprobat în ședința din 12 ianuarie prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 13 ianuarie 2021. Una dintre principalele măsuri care trebuie respectate pe durata stării de alertă este „menținerea obligativității purtării măștii de protecție în spațiile publice, la locul de muncă, în spațiile comerciale, precum și în mijloacele de transport în comun, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani”.

 
One thought on “George Simion, fără mască alături de 30 de persoane la Mânăstirea Sâmbăta

  1. Alexandru

    Știați ca acest George Simion,mare parlamentar și ,,salvatorul țarii, prin anii 90,facea parte dintr-o ,,banda,, ,,ULTRAȘII,, umblau prin București,pe langa stadioane și bateau tot ce prindea…copii,batrani,nu ținea cont de nimic! Era regele bataușilor!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.