Gheorghe Sucaciu, despre candidații PSD din Țara Făgărașului: ,,Nu căutăm oameni care au doar capacitatea de a avea un discurs politic”


La ultima conferință de presă desfășurată la sediul PSD din Făgăraș au fost prezentați 6 candidați care se vor lupta pentru funcția de primar în comunele din zonă, precum și candidatul social-democrat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov, Lucian Pătrașcu.

Aceasta era a doua conferință de presă care viza lansarea de candidaturi, după ce cu o săptămână înainte au mai fost prezentate alte trei candidaturi la primărie, respectiv femeile din partid care concurează pentru un post de primar.

Primarul Făgărașului, Gheorghe Sucaciu, care de asemenea va candida pentru un nou mandat la conducerea orașului, a explicat care este prototipul de candidat PSD.

,,Ne înconjurăm de oameni care au capacitatea de a construi, de a face echipă și de a gestiona proiecte. Nu căutăm oameni care au doar capacitatea de a avea un discurs politic. Aceasta nu este o calitate importantă, altele sunt mai mai importante pentru funcțiile de primar, consilier local și județean. Candidații noștri sunt gospodari și, când vor fi în funcții, vor fi transparenți cu comunitatea. Ei vor avea capacitatea de a pune în legalitate ceea ce își dorește comunitatea. Când un cetățean, un investitor de exemplu, merge la primar și spune că el are nevoie de anumite lucruri, primarul nu trebuie să refuze, ci să găsească un cadru legal să-l poată ajuta. Este foarte important ca ceea ce implementăm noi să fie în concordanță cu ceea ce își dorește comunitatea. Noi nu căutăm candidați care vin pe aceste posturi pentru că nu au serviciu, nu au de lucru, ci candidați care au capacitățile pe care le-am amintit”, a precizat Gheorghe Sucaciu.

Gheorghe Sucaciu, primar Făgăraș

Edilul a mai spus că spiritul partidului este orientat înspre un anume gen de candidat: ,,Eu am venit în PSD de aproximativ 2 ani de zile, dar de când m-am apropiat de acest partid am simțit imediat că aici este acel spirit de a atrage oameni cu capacități administrative.”

(C.C.)

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.