Gheorghe Sucaciu – scrisoare deschisă către făgărășeni


Dragii mei făgărășeni,

Doar câteva zile ne mai despart de momentul în care veți avea șansa să legeți direcția în care se va îndrepta Făgărașul în următorii 4 ani. Prin votul fiecăruia dintre dumneavoastră veți putea decide în ce mod va continua procesul de dezvoltare și modernizare a municipiului nostru.

În ultimii 8 ani, eu și echipa mea de la primărie am muncit zi de zi, cu dăruire și perseverență, pentru a transforma Făgărașul într-un loc mai bun pentru fiecare locuitor. Pentru anii care vin, obiectivul nostru este clar: o viață mai bună pentru toți făgărășenii! Nu este o simplă promisiune electorală, ci reprezintă o strategie bine definită de dezvoltare a municipiului nostru.

Cetățenii nu mai au nevoie doar de vorbe, ci de fapte. De-a lungul celor două mandate ca primar al Municipiului Făgăraș am demonstrat că promisiunile pot fi transformate în proiecte reale, iar vorbele în fapte. În acești aproape 8 ani am reușit să-i dăm Făgărașului o nouă imagine.

Din păcate, în ultimii 4 ani, mandatul meu de primar a fost marcat de o opoziție constantă din partea unor consilieri locali. Această opoziție, motivată de interese politice sau personale, a blocat sau întârziat implementarea multor proiecte importante pentru Făgăraș. Proiecte majore, precum modernizarea infrastructurii, atragerea de investiții sau îmbunătățirea sistemului educațional au fost ținute pe loc din cauza lipsei de colaborare din partea Consiliului Local.

Politicienii vin și pleacă, noi rămânem o comunitate unită.

Cred cu tărie că Făgărașul are nevoie de un Consiliu Local care să pună interesele cetățenilor mai presus de orice altceva, un Consiliu Local format din oameni care să colaboreze cu primarul, nu să se opună din principiu, un Consiliu Local unde să se ia decizii doar în beneficiul tuturor cetățenilor.

Am convingerea că oamenii din Făgăraș nu se vor mai lăsa păcăliți de promisiunile goale ale unor politicieni locali, ale căror singure calități sunt ura față de primar și gălăgia pe care o fac, mai ales pe rețelele de socializare. Este timpul pentru o schimbare reală în ceea ce privește clasa politică locală. Consilierii PNL și USR au frânat constant progresul orașului nostru, abținându-se să voteze proiecte importante de dezvoltare. Ar trebui ca făgărășenii să nu uite acest lucru și, la rândul lor, să se abțină în a-i mai vota.

Vă invit să analizați cu atenție lista de candidați pe care o propune Partidul Social Democrat. Avem o echipă formată din oameni competenți, cu experiență în diverse domenii de activitate. Sunt oameni  capabili să comunice eficient cu oamenii, care știu ce probleme au cetățenii și cum să le rezolve.

Mi-aș dor să îl avem președinte al Consiliului Județean Brașov pe Lucian Pătrașcu. Este un om în care am foarte mare încredere și sunt convins că ne va ajuta enorm în demersurile noastre. Ca subprefect a demonstrat că este un om capabil și bine pregătit, iar ca viitor președinde al Consiliului Județean Brașov sunt convins că ne va fi alături necondiționat.

De asemenea, vă rog să susțineți echipa de consilieri județeni pe care o propune PSD. Avem 3 candidați din Țara Făgărașului, care vă vor reprezenta cu cinste la Brașov.

În ceea ce mă privește, rămân același Gheorghe Sucaciu, primarul tuturor făgărășenilor, omul pus pe fapte, omul implicat și devotat, omul care crede cu tărie că Făgărașul va deveni un exemplu de dezvoltare pentru celelalte municipii din România, în anii care vor veni.

Pe 9 iunie 2024 vă invit să ieșiți la vot. Contez pe voi, contați pe mine! Continuăm!

Gheorghe Sucaciu

Realizat de MANGEAC N EMIL II, la comanda PSD – Organizația Județeană Brașov/Cod Mandatar Financiar 21240002/publicat de MANGEAC N EMIL II (ziarul Salut Făgăraș)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.