Grupa 2008 de la ACS NNN Făgăraș, locul I la turneul de la Cheile Grădiștei


 

acs nnn fagaras1În perioada 7-9 iunie a avut loc la Cheile Grădiștei Dracula Cup, o competiție rezervată juniorilor născuți în anul 2008.

Astfel, pe durata a trei zile, tinerii fotbaliști făgărășeni au jucat nu mai puțin de 6 jocuri, la finalul cărora s-au clasat pe prima poziție a podiumului, în dauna unor echipe precum Academia Voluntari, FC Pitești, Initio Focșani sau Corona Brașov.

Bilanțul a fost unul, de asemenea, pozitiv, grupa antrenată de profesorul Bogdan Dragoș reușind patru victorii, un rezultat de egalitate și doar o înfrângere.

Pe parcursul turneului fotbaliștii de la ACS NNN Făgăraș au marcat 29 de goluri, primind doar trei. De asemenea, Clubul ACS NNN Făgăraș a dat și cel mai bun jucător al turneului, fundașul central Deian Șofariu.

acs nnn fagarasPe parcursul a trei zile, grup de 2008 a Clubului ACS NNN Făgăraș a participat a Cheile Grădiștei la un puternic turneu juvenil. Copiii au avut o evoluție curajoasă, la final clasându-ne pe primul loc. Vreau să îi felicit pe copii pentru atitudinea, ambiția și determinarea de care au dat dovadă pe parcursul întregului turneu. Dacă ne vom pregăti în continuare la fel de serios, sunt convins că fotbalul făgărășean, în viitor, va fi pe mâini bune“, ne-a declarat antrenorul Bogdan Dragoș.

acs nnn fagaras2Rezultate:

ACS NNN Făgăraș – Initio Focșani – 3-0;

ACS NNN Făgăraș – FC Pitești – 2-2;

ACS NNN Făgăraș – CSM Codlea – 0-1;

ACS NNN Făbăraș – Academia Voluntari – 4-0;

ACS NNN Făgăraș – Olimpic Zărnești – 10-0;

ACS NNN Făgăraș – Corona Brașov – 9-0.

La sfârșitul săptămânii viitoare, grupa 2008 de la ACS NNN Făgăraș va participa la Memorialul Mihai Ivăncescu, competiție ce va avea loc la Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.