Handbal. CSM Făgăraș vs SC Universitatea Cluj Diva, în weekend, la Făgăraș.


Sâmbătă, 9 octombrie, CSM Făgăraș întâlnește pe teren propriu CS UNIVERSITATEA CLUJ DIVA. Jocul contează pentru etapa a IV-a a Campionatului Național de handbal masculin “Divizia A” și se va desfășura începând cu ora 12:00 în sala Colegiului Național “Radu Negru”.
Spectatorii trebuie să știe că municipiul Făgăraș a intrfat în scenariul galben, astfel că, în urma hotărârii nr. 185/2021, adoptată de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov, sunt în vigoare următoarele măsuri:
• competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.