Hora Unirii la Grădinița „Sf. Mateiaș Brâncoveanu“


Mai toate grădinițele din oraș, dar și din Țara Făgărașului, au pregătit momente artistice de Ziua Națională a României! Educatorii și învățătorii elevilor au dorit ca, prin aceste momente artistice, micuții să știe, să învețe importanța zilei de 1 Decembrie.

Un astfel de moment impresionant a avut loc astăzi și la Grădinița “Sf. Mateiaș Brâncoveanu“. Micuții, îmbrăcați în straie populare, au arătat părinților că și ei știu să joace hora Unirii și știu, de asemenea, însemnătatea zilei 1 Decembrie. Alături de ei au fost doamnele educatoare, care i-au îndrumat pe preșcolari.

Cred că este bine să facem acete lucruri cât de devreme posibil și să arătăm copiilor sentimente adevărate față de țară și față de neam. Cred că ne-am îndepărtat mult de valorile noastre românești și este bine să păstrăm vie această flacără a prețuirii neamului, istoriei, eroilor, a României“, ne-a declarat prof. Codrina Anghel, director adjunct al Grădiniței „Mateiaș Brâncoveanu“ și al Liceului Teologic „Sf. Constantin Brâncoveanu“.

Preșcolarii au pregătit pentru cei prezenți și un târg de Crăciun. Cei care doresc să își achiziționeze un obiect cu tematică, pot cumpăra de la micul târg din incinta grădiniței. Banii strânși vor fi folosiți pentru copiii din grădiniță.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.