Elevii de la Clubul Copiilor Victoria au sărbătorit Ziua Națională a României!


  • De 1 decembrie, Ziua Națională a României, la Victoria a fost mare sărbătoare! Tinerii de la Clubul Copiilor au pregătit o serie de activități menite să aniverseze cei 101 ani trecuți de la Marea Unire.

Clubul Copiilor Victoria, în parteneriat cu Casa de Cultură, a organizat spectacol de 1 Decembrie. A fost singura manifestare de acest gen din Victoria, iar tinerii au pregătit momente artistice patriotice, care au ridicat sala în picioare! Printre invitați s-au numărat și Ansamblul de călușari Codrulețul, aparținând Clubului Copiilor Găești, dar și Ansamblul de Dansuri populare de la Clubul Copiilor Moinești.

Cântecele patriotice, interpretate de Ansamblul de muzică și dansuri populare din cadrul Clubului Copiilor Victoria au răsunat în toată sala Casei de Cultură din oraș.

1 Decembrie este ziua noastră, a tuturor celor care simțim și trăim cu mândria de a fi român, cu speranța și credința că binele și frumosul este în fiecare dintre noi. Nu este doar un motiv de sărbătoare, ci este sărbătoarea care ne ține pe toți laolaltă, este momentul d eînălțare și meditație asupra trecutului care, prin sacrificiile celor devotați ideii de patrie și unitate, au făcut ca ziua aceasta să ne aparțină, să devină un drept, dar și un motiv de responsabilitate și conștientizre a faptelor noastre“, ne-a declarat directorul Clubului Copiilor din Victoria, Camelia Bertea.

Acordurile Horei Unirii a întregit spectacolul de duminică, 1 decembrie.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.